Seneste nyt fra DGI – hold dig opdateret

DGI har en række spændende nyheder og begivenheder, som du ikke vil gå glip af. Vores populære DGI Landsstævne finder sted i Esbjerg fra den 29. juni til den 3. juli. Her kan du opleve et hav af aktiviteter, underholdning og fællesskab. Derudover kan du glæde dig til DGI Vinterstævne, der afholdes i Herning fra den 16. til den 19. februar. Her har du mulighed for at dyrke vinteraktiviteter som f.eks. skøjteløb, curling og skisport. Følg med på vores hjemmeside og sociale medier for at holde dig opdateret om tilmeldingsfrister og programmet for begge begivenheder.

Populære aktiviteter og tilbud

Der er mange populære aktiviteter og tilbud fra DGI, som du kan deltage i. Uanset om du er til hold-aktiviteter som yoga eller dans, eller foretrækker individuelle sportsgrene som løb eller cykling, så har DGI noget for enhver smag. Få de seneste opdateringer om DGI her og bliv inspireret til at prøve noget nyt. DGI tilbyder også en række sociale arrangementer, hvor du kan møde ligesindede og dyrke motion i fællesskab.

Eksklusive medlemstilbud

Som medlem af DGI har du adgang til en lang række eksklusive tilbud og fordele. Blandt andet kan du nyde godt af særlige rabatter på udvalgte produkter og services fra vores samarbejdspartnere. Kig regelmæssigt under ‘Medlemstilbud’ på vores hjemmeside for at se de nyeste tilbud. Her finder du alt fra rabatter på sportsudstyr og træningsredskaber til oplevelser og ferierejser. Udnyt dine medlemsfordele og spar penge på ting, du alligevel har brug for.

Inspiration til din næste aktivitet

Søger du inspiration til din næste aktivitet? DGI tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter, der kan passe til enhver smag. Prøv måske en spændende vandaktivitet som kajaksejlads eller standup-paddling. Eller udfordre dig selv med en mountainbike-tur gennem smukke naturomgivelser. Uanset om du foretrækker at være aktiv alene, sammen med venner eller familien, har DGI noget at byde på. Besøg vores hjemmeside for at udforske de mange muligheder og finde den perfekte aktivitet til dig.

Lokale foreninger og fællesskaber

Lokale foreninger og fællesskaber spiller en vigtig rolle i at skabe et aktivt og socialt miljø i vores lokalsamfund. DGI arbejder tæt sammen med disse foreninger for at give dem de bedste rammer og støtte til at udvikle sig og tilbyde aktiviteter, der engagerer borgerne. Uanset om du er interesseret i sport, motion, kultur eller bare socialt samvær, er der masser af muligheder for at finde et fællesskab, der passer til dine interesser. Kontakt din lokale forening for at høre mere om, hvad de kan tilbyde, eller besøg DGI’s hjemmeside for at finde foreninger i dit område.

Digitale ressourcer og værktøjer

DGI tilbyder et bredt udvalg af digitale ressourcer og værktøjer, der kan hjælpe dig med at holde dig opdateret og engageret i din idrætsaktivitet. Vores online platform giver adgang til en række træningsvideoer, der dækker forskellige sportsgrene og færdighedsniveauer. Du kan også finde informative artikler om træning, kost og skadeforebyggelse. Derudover tilbyder vi digitale fællesskaber, hvor du kan dele erfaringer og idéer med ligesindede. Uanset om du foretrækker at træne alene eller sammen med andre, har DGI de digitale løsninger, der kan støtte dig på din vej mod at nå dine mål.

Sundhed og trivsel i fokus

DGI sætter i denne periode et særligt fokus på sundhed og trivsel. Gennem en række initiativer og aktiviteter vil DGI hjælpe danskerne med at opnå en bedre fysisk og mental balance i hverdagen. Der vil blandt andet blive tilbudt gratis onlinetræning, webinarer om stress-håndtering og workshops om sund kost og søvnhygiejne. Derudover opfordrer DGI alle medlemmer til at deltage i lokale motions- og fællesskabsarrangementer, hvor man kan mødes og dyrke motion i et socialt miljø. Målet er at give danskerne de bedste forudsætninger for at leve et sundt og aktivt liv.

Børn og unge i DGI

DGI har et stærkt fokus på at involvere børn og unge i deres aktiviteter. Gennem en række tilbud og initiativer giver DGI mulighed for, at unge kan dyrke motion og idræt i et socialt og udviklende miljø. Blandt de populære tilbud er DGI’s ungdomsklubber, der tilbyder et bredt udvalg af sportsgrene og sociale aktiviteter. Derudover arrangerer DGI også ferieaktiviteter og lejre, hvor børn og unge kan møde nye venner, udfordre sig selv og have det sjovt. DGI arbejder desuden tæt sammen med skoler og ungdomsuddannelser for at gøre det let og tilgængeligt for unge at dyrke idræt og motion i hverdagen.

Frivillige og ildsjæle

DGI sætter stor pris på de mange frivillige og ildsjæle, som dagligt gør en stor indsats for at skabe et aktivt og levende foreningsliv. Uden jeres engagement og dedikation ville det ikke være muligt at tilbyde de mange aktiviteter og arrangementer, som DGI står for. Jeres indsats er helt afgørende for, at vi kan inspirere og motivere endnu flere mennesker til at dyrke idræt og bevæge sig mere. DGI vil gerne sige tak for jeres uvurderlige bidrag, som er med til at gøre en forskel i lokalsamfundene over hele landet.

Sådan holder du dig opdateret

For at holde dig opdateret på de seneste nyheder og aktiviteter fra DGI, anbefaler vi at du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Her vil du modtage regelmæssige opdateringer om nye tilbud, begivenheder og andre relevante informationer. Du kan også følge DGI på de sociale medier som Facebook og Instagram, hvor de løbende deler nyheder og inspiration. Derudover kan du besøge DGI’s hjemmeside, hvor du kan finde en oversigt over de forskellige aktiviteter og tilbud i dit lokalområde.