Spændende nyheder fra Det Faglige Hus

Det Faglige Hus lancerer et nyt og innovativt undervisningskoncept, der skal give deltagerne en mere engagerende og interaktiv læringsoplevelse. Konceptet kombinerer klasseundervisning med digitale værktøjer og hands-on aktiviteter, så kursisterne får mulighed for at anvende det lærte i praksis. Målet er at styrke deltagernes faglige kompetencer og give dem redskaber, der kan bruges direkte i deres arbejde. Underviserne har gennemgået særlig træning for at kunne facilitere den nye læringsform, som forventes at blive populær blandt både virksomheder og private kursister.

Populære kurser udvides med nye moduler

På Det Faglige Hus har de populære kurser nu fået udvidet deres moduler. Kursisterne kan nu glæde sig over et endnu bredere udbud af emner og fordybelse. Disse nye moduler giver deltagerne mulighed for at specialisere sig yderligere inden for deres interesseområder. – Det Faglige Hus præsenterer nyheder.

Ændringer i åbningstider for rådgivning

Fra den 1. juni ændrer vi åbningstiderne for vores rådgivning. Fremover vil vores rådgivere være tilgængelige mandag til fredag fra kl. 8-16. Hvis du har spørgsmål til din a-kasse eller andre forhold, kan du få svar på dine spørgsmål om Din A-kasse her. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

Succesfuld konference sætter fokus på fremtidens kompetencer

Den årlige konference i Det Faglige Hus blev en stor succes med over 500 deltagere. Konferencen satte fokus på de kompetencer, som arbejdsgivere efterspørger i fremtiden. Eksperter fra erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner delte deres viden og indsigt i, hvilke færdigheder der bliver vigtige, når teknologien udvikler sig. Deltagerne fik konkrete bud på, hvordan de kan rustes til at møde fremtidens krav på arbejdsmarkedet.

Samarbejde med erhvervslivet styrkes yderligere

Det Faglige Hus har indgået en række nye samarbejdsaftaler med lokale virksomheder. Formålet er at styrke båndene mellem uddannelse og erhvervsliv og sikre, at de studerende får de bedste forudsætninger for at træde direkte ind på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse. Aftalerne indebærer blandt andet, at virksomhederne stiller praktikpladser, gæsteforelæsninger og projektsamarbejde til rådighed for de studerende. Samtidig får virksomhederne mulighed for at rekruttere kvalificeret arbejdskraft blandt de dygtige studerende. Samarbejdet forventes at gavne både de studerende, virksomhederne og Det Faglige Hus i form af øget relevans, videndeling og beskæftigelse.

Digitale løsninger gør det nemmere at deltage

Det Faglige Hus har investeret i nye digitale løsninger, som gør det nemmere for medlemmer at deltage i aktiviteter og møder. Nu kan medlemmer tilmelde sig og deltage i arrangementer online, uanset hvor de befinder sig. Derudover er der udviklet en mobilapp, som giver adgang til relevant information og mulighed for at kommunikere direkte med organisationen. Disse digitale tiltag skal sikre, at alle medlemmer har mulighed for at engagere sig og få indflydelse, uanset deres geografiske placering.

Gratis informationsmøder om aktuelle emner

Det Faglige Hus afholder jævnligt gratis informationsmøder, hvor du kan få viden om aktuelle emner, der kan være relevante for din hverdag. Møderne giver dig mulighed for at stille spørgsmål og få kvalificeret rådgivning fra vores eksperter. De kommende møder vil fokusere på emner som pensionsopsparing, boligfinansiering og arbejdsmarkedsrelaterede rettigheder. Møderne er åbne for alle og kræver ingen forhåndstilmelding. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Nye undervisere bringer friske perspektiver

Det Faglige Hus er glade for at byde velkommen til to nye undervisere, som vil bidrage med spændende og friske perspektiver til vores kurser. Mads Hansen har en baggrund i bæredygtig teknologi og vil undervise i vores moduler om grøn omstilling. Susanne Petersen kommer med erfaring fra den sociale sektor og vil styrke vores tilbud inden for personlig udvikling og kommunikation. Vi ser frem til at drage nytte af deres ekspertise og engagement i at give deltagerne den bedst mulige læring.

Fleksible tilmeldingsmuligheder for travle kursister

Det Faglige Hus tilbyder nu fleksible tilmeldingsmuligheder for travle kursister. Uanset om du foretrækker at tilmelde dig online, over telefonen eller personligt, har vi gjort processen så enkel som mulig. Vores erfarne medarbejdere står klar til at vejlede dig gennem hele tilmeldingsforløbet og sikre, at du får den bedst mulige oplevelse. Uanset dine behov, finder vi en løsning, der passer til din hverdag.

Sådan får du det fulde udbytte af vores tilbud

For at få det fulde udbytte af vores tilbud, anbefaler vi at du deltager aktivt og engagerer dig i de forskellige aktiviteter. Uanset om det er kurser, foredrag eller netværksmøder, så er det vigtigt, at du møder op forberedt og klar til at lære nyt. Tag gerne notater, stil spørgsmål og del dine egne erfaringer med de andre deltagere. På den måde får du maksimalt udbytte af dit medlemskab og kan bruge de nye kompetencer direkte i din hverdag. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for yderligere information eller vejledning.